Yogaøvelser

YOGAØVELSER

 

Jeg har inngått et samarbeid med Anne Siv Aasen, yogalærer og daglig leder ved Solvik Yoga. 

Grunnen til dette er at jeg ønsker at de som kommer til behandling hos meg skal ha mest mulig verktøy til å bli kvitt plagene sine. Innen yoga er det mange øvelser man kan gjøre på egenhånd som kan bidra til mindre plager.

Trykk på bildene for å få mer informasjon om øvelsene!

Hofteleddsbøyer/psoas

 

Presentasjon av Anne Siv:

Anne Siv Aasen er daglig leder av Solvik YOGA på Jørpeland. Hun er sertifisert yogalærer, 201 timer YTT Patanjali Yoga level I og II ved Patanjali Yoga Switzerland Institute of Yogic Science i samarbeid med Satya Yogaskole, Sandnes. Anne Siv har deltatt på ulike workshops med lærerne sine Kate Beck og Ali Dashti, samt utviklet sin praksis hos kjente Iyengar yoga lærere i Bali, Barcelona og New York.

Som følge av prolaps og isjas i korsryggen, fikk Anne Siv beskjed om at hun var i 17 prosenten som ville ha kroniske smerter og nedsatt funksjonsevne livet ut. Med yoga som verktøy motbeviste hun dette.

Ukentlig underviser hun faste timer og gjesteunderviser der hun ferdes. Anne Siv ønsker tilby yoga for alle, uansett kjønn, alder, kropp med eller uten skader/ utfordringer å ta hensyn til. Ved å ta i bruk yogautstyr tilpasses øvelsen til den enkelte, for støtte, skape mer frihetsfølelse, plass og stabilitet i stillingene en jobber med.

Les mer på www.solvikyoga.no