Om meg

 OM MEG

Annette Løno er daglig leder og behandler ved Nervusklinikken.

Har jobbet med helserettet behandling i over 15 år.

Er registrert i Registeret for Utøvere av Alternative Behandlere. Medlem i Norges Landsforbund av Homøopraktikere og Nevrorefleksologforeningen.

Som registrert behandler er jeg forpliktet til å drive en forsvarlig virksomhet, følge faglige og yrkesetiske krav, behandle helse- og personopplysninger på en forsvarlig måte og har pasientskadeforsikring.

Min store motivasjon er å gi helsebehandling som kan gi deg bedre helse og livsverdi.

Jeg har fokus på helhetlig helse og søker etter å finne frem til årsak til plagene og for å behandle dette.

Jeg er stadig på jakt etter mer kunnskap for å kunne gi beste behandlingen for din kropp. Hvert andre år går jeg på videregående kurs i nevrorefleksologi og to ganger i året går jeg på kurs i Enhetsterapi med Audun Myskja.

Utdannelse og kurs i nevrorefleksologi, medisin grunnfag, lavfrekvent laserterapi, massasjeterapi, sportsmassasje, triggerpunktbehandling, lymfebehandling, enhetsterapi mm.

Bestått kurs i Musikkbasert miljøbehandling for barn og unge. Kurset er utviklet på oppdrag fra Helsedirektoratet og inngår i Kompetanseløft 2020.

I forbindelse med et kurs for terapeuter via Norgesterapeutene fikk jeg i oppgave å spørre mine kunder/pasienter om de kunne beskrive meg med 3 ord og lage en ordsky med disse ordene. Det gledet meg stort å se at jeg får tilbakemelding på de tingene jeg daglig jobber mot.