Om meg

 OM MEG

Min store motivasjon er å gi behandling som kan gi deg bedre helse og livskvalitet. Fokus er å se kroppen som en helhet for å finne frem til årsak til plagene du har og behandle dette.

Jeg har jobbet som terapeut i over 14 år .

Jeg er stadig på jakt etter mer kunnskap for å kunne gi beste behandlingen for din kropp. Tar blant annet videregående kurs i refleksologi minimum hvert andre år for å holde meg oppdatert i faget.

 

 

FAKTAOPPLYSNINGER:

Utdannet innen refleksologi, anatomi, fysiologi, sykdomslære, lavfrekvent laserterapi, massasjeterapi, sportsmassasje, triggerpunktbehandling, irisanalyse, lymfedrenasje mm. Har deltatt fire ganger på kurs i Enhetsterapi i Regi av Audun Myskja.

Bestått kurs i Musikkbasert miljøbehandling for barn og unge. Kurset er utviklet på oppdrag fra Helsedirektoratet og inngår i Kompetanseløft 2020.

Medlem i Norges Landsforbund av Homeopraktikere og Refleksologforeningen
Medlem i Registeret for utøvere av alternativ behandling i Brønnøysundregisteret
Har tidligere jobbet ved Bjergsted Klinikken og Stavanger Soneterapi

 

I forbindelse med et kurs for terapeuter via Norgesterapeutene fikk jeg i oppgave å spørre mine kunder/pasienter om de kunne beskrive meg med 3 ord og lage en ordsky med disse ordene. Det gledet meg stort å se at jeg får tilbakemelding på de tingene jeg daglig jobber mot.