Om meg

 OM MEG

Min store motivasjon er å gi behandling som kan gi deg bedre helse og livskvalitet. Jeg ser på kroppen som helhet for å finne frem til årsak til plagene og for å behandle dette.

Jeg har jobbet som terapeut i over 14 år .

Jeg er stadig på jakt etter mer kunnskap for å kunne gi beste behandlingen for din kropp. Hvert andre år går jeg på videregående kurs i nevrorefleksologi og to ganger i året går jeg på kurs i Enhetsterapi med Audun Myskja.

FAKTAOPPLYSNINGER:

Utdannet innen nevrorefleksologi, anatomi, fysiologi, sykdomslære, lavfrekvent laserterapi, massasjeterapi, sportsmassasje, triggerpunktbehandling, irisanalyse, lymfedrenasje, enhetsterapi mm.

Bestått kurs i Musikkbasert miljøbehandling for barn og unge. Kurset er utviklet på oppdrag fra Helsedirektoratet og inngår i Kompetanseløft 2020.

Medlem i Norges Landsforbund av Homeopraktikere og Refleksologforeningen
Medlem i Registeret for utøvere av alternativ behandling i Brønnøysundregisteret
Har tidligere jobbet ved Bjergsted Klinikken og Stavanger Soneterapi

I forbindelse med et kurs for terapeuter via Norgesterapeutene fikk jeg i oppgave å spørre mine kunder/pasienter om de kunne beskrive meg med 3 ord og lage en ordsky med disse ordene. Det gledet meg stort å se at jeg får tilbakemelding på de tingene jeg daglig jobber mot.